dimarts, 27 de novembre del 2018

Calendari 2019 per els nens de les colonies


Calendari 2019!!!
Volem  oferir-vos  el calendari 2019 dels nostres nens i nenes!
La venda del calendari és per abaratir el cost de les colònies i és per això que és tant important que totes les famílies col·laborem amb la venda del calendari.
El preu serà de 5€ Socis i 5€ No Socis el calendari.
Abans del dia 7 de desembre 2018 teniu que omplir l’autorització d’imatge i el pagament del calendari.
Si  el voleu, heu de tornar aquest full emplenat a l’Ampa junt amb el resguard del pagament bancari (codi:0122897) a la bústia de l’Ampa, abans de divendres dia 7 de desembre..
Número de compte de l’AMPA: ES14 2100 4570 27 0200034277
Nom de l’alumne/a..............………………………………………………..…….. Curs………..…………
Quantitat de còpies: ………………..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sol·licitud d’autorització d’ús d’imatge

Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut a l’article 18.8 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, la direcció d’aquesta Ampa demana el consentiment als pares o tutors legals per poder publicar fotografies on apareguin els seus fills i filles on aquests o aquestes siguin clarament identificables.

Jo,___________________________________________ amb DNI: _____________________, autoritzo que la imatge del/s meu/s fill/s/a/es puguin aparèixer en el calendari de l’Escola Montnegre.

Signatura,



______________________, a ______ de ____________________ de 20______

Si voleu el full click aqui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada