dissabte, 30 de juny del 2018

Benvolgudes famílies, L'Ampa de Escola Montnegre 2018/2019

L'Ampa de l'Escola Montnegre us vol donar la benvinguda a la nostra escola 2018‐2019.

Ja que tenim nova pàgina web volem aprofitar per poder donar coneixer totes les novetats d'aquests curs.

La nostra adreça de correu electrònic és ampamontnegre@gmail.com. Podeu contactar amb nosaltres  sempre que vulgueu i us atendrem el més aviat possible.

Els pares o mares que vulguin tindre informació el podeu fer: Trobant algun representant del Ampa o a  través del correu electrònic

*  L’AMPA dóna suport a la realització de les colònies. L’objectiu  és que en puguin gaudir el màxim de  nens i nenes possibles. És per això, que des de fa tres cursos, hem treballat de valent i aconseguint   abaratir el seu cost. Gràcies a  la col∙laboració de les famílies ho hem aconseguit. Algunes de les  activitats que hem fet són: festa de la Castanyada, venda de loteria de Nadal, una tómbola,  una  Quina, parada de llibres i roses per Sant Jordi .....

* Us  animem  a  fer‐vos  socis  de  l’AMPA.  Formar  part  d’aquesta  entitat  té  molts  beneficis.  Econòmicament  els  socis  gaudeixen  de  descomptes  (menjador,  activitats  extraescolars,  equipament) però el benefici més gran és que esteu col∙laborant a millorar l’escola dels vostres fills  i filles.  Us adjuntem la fitxa de inscripció de l’AMPA.

* Al llarg de l’any realitzem com a mínim  dues Assemblees. En aquest espai parlem del que fem, com  ho fem...  escoltem,votem i decidim aspectes importants pel bon funcionament de l’entitat.   És  molt important la vostra assistència!!!!

  TREBALLEM JUNTS PER A L’EDUCACIÓ DELS NOSTRES FILLS I FILLES!!!!

Aquí teniu el full d'ingrès, click-u aquí

Ingres AMPA 18-19

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada