diumenge, 25 de març del 2018

Escrit famílies policia local


La Policia Local de Sant Celoni juntament amb la de Caldes de Malavella i Hostalric han posat en marxa una iniciativa solidària per recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil. La proposta s'anomena "escuts solidaris" i consisteix en la venda d'uns escuts brodats d'aparença similar als oficials de la Policia Local, un per cada municipi. Hores d'ara, ja s'hi han afegit una vintena de Policies locals de municipis del país.

L'escut porta una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D'aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles. El preu de cada escut solidari és de 4 euros i la recaptació anirà íntegrament a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona pel projecte
Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona
Aquesta setmana els nostres alumnes sortiran de l’escola amb un fulletó informatiu on hi ha la opció de fer la comanda d’escuts. Si voleu participar heu de retornar el full degudament omplert a la secretaria de l’escola i realitzar el pagament, també podreu trobar una mostra de l’escut. Nosaltres farem la comanda total d’escuts a la policia municipal i quan ens els facin arribar us els donarem.
El termini màxim per fer la comanda serà el divendres 23 de març.

Moltes gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada