dimecres, 25 d’octubre del 2017

Venda de Samarretes

Per realitzar les sortides i colònies d’escola,  l’AMPA recomana a tote les famílies que comprin la samarreta de l’escola  ja que així es facilita  la identificació del grup per part de  mestres i  monitors.
És important que tots els nens/es la portin, ja que hi ha sortides que es faran  amb altres escoles i així serà més fàcil  identificar els nostres fills pel nostre color que és el verd, el  color del nostre estimat BocaMoll, representant  de l’escola.

El seu cost és:

Samarretes     5€ (SOCIS AMPA)                               8€ (NO SOCIS AMPA)

Suaderes       17€ (SOCIS AMPA)                               20€ (NO SOCIS AMPA)

Per la venda de samarretes només heu de dirigir-vos a qualsevol membre de l’AMPA ( us atendrem encantades). Us recordem que aquest any no tindrem horari de despatx, ens trobareu a les entrades i sortides del centre.

Important:

Per demanar les suaderes es farà amb comanda anticipada, per la qual cosa, necessitem saber la talla, el nom del nen i el curs. Així doncs, si esteu interessats dispositeu aquest full juntament amb el resguard de pagament  (CODI: 0122897) a la bústia de l’AMPA. 

Data límit?
Teniu temps fins el 31 d’octubre
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nom del nen:_________________________________________________  Curs:__________________
Marqueu amb una rodona la talla que voleu pe la suadera.
Tallla      4             6             8             10           12           14           16               

Enllaç de la samarreta AQUI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada